Våre merkevarer
Våre merkevarer
Bærekraft
Bærekraft
Om Midsona
Om Midsona
Visjon og misjon
Historie
Cookies og GDPR
Kontakt
Kontakt Midsona
Karriere
Myke cookies
Baking
30 min
Antall porsjoner:
Vil du ha noen skikkelig myke og smakfulle cookies til en deilig kopp kaffe? Disse er så utrolig god at en stk nesten blir for lite.
Oppskriftskreatør:
Bjørg Fagerlie
Ingredienser
Instruksjoner
75g smør eller rapskokos (romtemperert)
50g Cocosa Sukker
3-4 økologiske dadler
1 økologiske egg (romtemperert)
1 klype salt
40g Cocosa Mel
1 ss gresk yoghurt eller kesam
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 10 økologiske mandler (hakket)
Miks romtemperert smør, sukker og dadler i ca. 2min.
Tilsett egget og miks det inn.
Tilsett resten og bland godt!
Bruk en ts og legg cookies utover en stekeplate. Gjerne trykk de litt flat.
175grader ca. 10min
Ingredienser
75g smør eller rapskokos (romtemperert)
50g Cocosa Sukker
3-4 økologiske dadler
1 økologiske egg (romtemperert)
1 klype salt
40g Cocosa Mel
1 ss gresk yoghurt eller kesam
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca. 10 økologiske mandler (hakket)
Instruksjoner
Miks romtemperert smør, sukker og dadler i ca. 2min.
Tilsett egget og miks det inn.
Tilsett resten og bland godt!
Bruk en ts og legg cookies utover en stekeplate. Gjerne trykk de litt flat.
175grader ca. 10min
Lignende oppskrifter
Kokossmoothie
Matpakkerundstykker
Berlinerboller
Brune kokospinner
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent