Våre merkevarer
Våre merkevarer
Bærekraft
Bærekraft
Om Midsona
Om Midsona
Visjon og misjon
Historie
Cookies og GDPR
Kontakt
Kontakt Midsona
Karriere
Cocosa boller
Dessert
60 min
Antall porsjoner:
Ingredienser
Instruksjoner
250 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
200 g mørk 70% sjokolade
2 egg
60 g Cocosa Sukker
1 ss Cocosa Kokossirup
3 ss sterk kaffe
100 g puffet ris
Smelt Cocosa Extra Virgin kokosolje og sjokolade over vannbad. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg, Cocosa kokosblomstsukker og Cocosa kokossirup.
Rør inn kaffe og blandingen av den smeltede kokosoljen og sjokoladen.
Ha i puffet ris og bland forsiktig.
Lag boller og sett dem på et bakepapirkledd fat med skje.
Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet til servering.
Ingredienser
250 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
200 g mørk 70% sjokolade
2 egg
60 g Cocosa Sukker
1 ss Cocosa Kokossirup
3 ss sterk kaffe
100 g puffet ris
Instruksjoner
Smelt Cocosa Extra Virgin kokosolje og sjokolade over vannbad. Avkjøl.
Pisk eggedosis av egg, Cocosa kokosblomstsukker og Cocosa kokossirup.
Rør inn kaffe og blandingen av den smeltede kokosoljen og sjokoladen.
Ha i puffet ris og bland forsiktig.
Lag boller og sett dem på et bakepapirkledd fat med skje.
Avkjøl og oppbevar i kjøleskapet til servering.
Lignende oppskrifter
Brune kokospinner
Melis
Julens ostekake
Cocosa Mandelsnacks
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent