Våre merkevarer
Våre merkevarer
Bærekraft
Bærekraft
Om Midsona
Om Midsona
Visjon og misjon
Historie
Cookies og GDPR
Kontakt
Kontakt Midsona
Karriere
Bounty
Dessert
>60 min
Antall porsjoner: 20
Ingredienser
Instruksjoner
50 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
1 ss Cocosa Kokosblomstsukker
2 dl (200 g) kokosmelk
200 g kokosmasse
150 g 70% sjokolade til sjokoladetrekk
Smelt kokosoljen i en kjele på svak varme. Tilsett kokosblomstsukker og rør godt.
Ha i kokosmelken. Varm opp mens du rører i ett minutt. Ha i kokosmasse og rør alt godt sammen.
Avkjøl i ca. 1 time i kjøleskapet.
Ta ut deigen og form den til kuler eller pølser med hendene.
Ha kulene på et bakepapir i fryseren til de er helt frosne.
Smelt sjokoladen i vannbad og dypp kulene.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Ingredienser
50 g Cocosa Extra Virgin kokosolje
1 ss Cocosa Kokosblomstsukker
2 dl (200 g) kokosmelk
200 g kokosmasse
150 g 70% sjokolade til sjokoladetrekk
Instruksjoner
Smelt kokosoljen i en kjele på svak varme. Tilsett kokosblomstsukker og rør godt.
Ha i kokosmelken. Varm opp mens du rører i ett minutt. Ha i kokosmasse og rør alt godt sammen.
Avkjøl i ca. 1 time i kjøleskapet.
Ta ut deigen og form den til kuler eller pølser med hendene.
Ha kulene på et bakepapir i fryseren til de er helt frosne.
Smelt sjokoladen i vannbad og dypp kulene.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Lignende oppskrifter
Brune kokospinner
Melis
Julens ostekake
Cocosa Mandelsnacks
Vis flere oppskrifter
Hva leter du etter?
Produkter (
)
Oppskrifter (
)
Innhold (
)
Kategorier
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent