Naturlig og ren banankake som hele familien elsker! Kan også lages glutenfri
Oppskriftskreatør: Bjørg Fagerlie
Ca. 75 g øko spelt (erstatt med glutenfri melmiks for glutenfri variant)
50 g øko havregryn
1 ts ceylon kanel
2 store ss Cocosa Extra Virgin kokosolje
2 øko egg
Salt
2 ts bakepulver
2-3 godt modne øko bananer (gjerne store)
50 g Cocosa Sukker
Ca. 3 ts øko agavesirup
1 dl kesam eller kokosmelk
40 g hakket øko sjokolade
Pisk 2 egg til eggedosis og bland så med most banan og resten av ingrediensene.
Ha i 20x20 form eller rund 18 cm form.
Stek på 175 grader i ca. 30 minutter.
Steketiden endrer seg litt etter hvilken form du bruker. Stikk en pinne nedi for å sjekke når den er ferdig. Er pinnen ren når den kommer opp igjen er kaken ferdig.
Ingredienser
Ca. 75 g øko spelt (erstatt med glutenfri melmiks for glutenfri variant)
50 g øko havregryn
1 ts ceylon kanel
2 store ss Cocosa Extra Virgin kokosolje
2 øko egg
Salt
2 ts bakepulver
2-3 godt modne øko bananer (gjerne store)
50 g Cocosa Sukker
Ca. 3 ts øko agavesirup
1 dl kesam eller kokosmelk
40 g hakket øko sjokolade
Instruksjoner
Pisk 2 egg til eggedosis og bland så med most banan og resten av ingrediensene.
Ha i 20x20 form eller rund 18 cm form.
Stek på 175 grader i ca. 30 minutter.
Steketiden endrer seg litt etter hvilken form du bruker. Stikk en pinne nedi for å sjekke når den er ferdig. Er pinnen ren når den kommer opp igjen er kaken ferdig.